VRAGEN? WIJ HELPEN JE.

Bekijk onze veel gestelde vragen om zodat we je direct kunnen helpen. Mocht je vraag hier niet tussen staan of snap je het antwoord niet? Voel je vrij om het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze klantenservice staat 24/7 klaar om alle vragen te beantwoorden!

Bezorging

Bestellingen op werkdagen voor 22.00 worden de volgende werkdag geleverd. Tijdens feestdagen wijken onze levertijden af en worden bestellingen meestal binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. De actuele levertijden staan bij het product vermeld.

Wij bezorgen gratis boven een orderwaarde van €50 binnen Nederland en België.

Wij maken gebruik van PostNL en leveren zowel binnen Nederland als België.

Vervelend om te horen! Ook bij een bedrijf als PostNL gaat weleens iets mis, zeker in periodes van drukte. Neem contact op met onze klantenservice en we lossen het probleem zo snel mogelijk voor je op.

Helaas niet. De track & trace code geeft aan in welk tijdsbestek het pakket wordt geleverd.

Wij kunnen geen instructies doorgeven aan DHL. Wil je het pakket toch graag bij de buren of in de schuur laten leveren, dan kun je bijvoorbeeld een briefje ophangen.

LET OP: wij kunnen in dit geval niet garanderen dat de bezorger de instructies goed opvolgt en zijn niet verantwoordelijk wanneer een pakket onverhoopt kwijtraak.

Dat kan helaas niet. Wij hebben op dit moment geen fysieke winkel.

Gebruik & onderhoud

Behandel de tondeuse na elk 5 scheerbeurten met olie om de levensduur van het apparaat te verlengen. Onze onderhoudsolie is verkrijgbaar onder het kopje ‘accessoires’.

Voeg ongeveer 1-2 druppels olie toe op de mesjes van de tondeuse. Zet vervolgens de tondeuse aan, zodat de olie zich over de mesjes kan verdelen. Als de olie zich voldoende over de mesjes heeft verdeeld, dan kan je de tondeuse weer uitzetten.

De tondeuse kan zonder opzetkam gebruikt worden voor kortere haarlengtes. Onze tondeuses hebben een hendel waarmee de lengte korter kan worden ingesteld tussen 0,5 en 3 mm.

Op het LCD-display op de Revahs draadloze tondeuse zijn twee indicatoren zichtbaar. De gele/oranje indicator geeft aan dat de mesjes geolied moeten worden. Zet de tondeuse uit en druppel een beetje olie op de mesjes. En zet vervolgens de draadloze tondeuse weer aan, zodat de olie zich over de mesjes verspreid. Als de mesjes voldoende geolied zijn, dan gaat de gele/oranje indicator uit.

De rode indicator geeft aan dat de accu (bijna) leeg is. Laad de tondeuse op met de bijbehorende USB-kabel + adapter en de rode indicator gaat weer uit.

Maak de (tondeuse) messen eerst goed schoon. En zet de messen vervolgens even goed in de olie.
Als de messen namelijk uitgedroogd zijn ontstaat weerstand bij de messen, hierdoor worden de messen warm en slaat de accu vervolgens uit.

Accessoires

Op dit moment bieden we de maten van de bijgevoegde opzetkammen aan. In de toekomst breiden we ons assortiment uit tot meerdere haarlengtes.

Wij verkopen onze opzetkammen in een set met de haarlengtes 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 en 25 mm. Je vindt onze set onder het kopje ‘accessoires’ of klik hier.

De adapter en losse oplaadkabel worden per set verkocht. Je vindt deze set onder het kopje ‘accessoires’ of klik hier.