Draadloze tondeuse

Een draadloze tondeuse biedt de vrijheid en flexibiliteit om je eigen haar te trimmen en bij te houden, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact. De REVAHS© tondeuse is een hoogwaardige, draadloze tondeuse die ontworpen is voor thuisgebruik en professioneel gebruik, verkrijgbaar in type ClipperOne en ClipperTwo. Met een duurzame accu, 4 gratis opzetstukken, een LCD-display en hoogwaardige precisie-messen, is dit de perfecte tool voor een comfortabele en strakke scheerbeurt.


De professionele tondeuse met draadloos gemak

Als je op zoek bent naar een professionele tondeuse die je alle gemakken biedt zonder gedoe met kabels, dan is draadloos scheren met REVAHS de perfecte oplossing voor jou. Met onze tondeuse hoef je je geen zorgen te maken over het beperkende effect van de kabel en kun je je vrij bewegen terwijl je aan het werk bent. De professionele tondeuse biedt dezelfde krachtige snij prestaties als een tondeuse met kabel, maar met het extra gemak van draadloos gebruik. Met een lange gebruiksduur van de accu kun je ongestoord blijven werken zonder onderbrekingen, terwijl de hoogwaardige messen zorgen voor een soepele, nauwkeurige en professionele scheerbeurt. 


De eigenschappen van de draadloze tondeuse van REVAHS

De draadloze tondeuse van REVAHS heeft een aantal opmerkelijke eigenschappen die het apparaat doen onderscheiden van andere tondeuses op de markt. Ten eerste heeft de draadloze tondeuse een krachtige en duurzame lithium-ion batterij die, afhankelijk van het type ClipperOne of ClipperTwo, tussen de 3 en 4 uur meegaat. Daarnaast heeft de REVAHS© tondeuse een handig LCD-scherm om de batterijstatus op elk moment te kunnen controleren. En met de meegeleverde opzetkammen kan je de draadloze tondeuse aanpassen voor verschillende haartypes en lengtes, van 3 tot 25 mm. Bovendien is de tondeuse van zwaarder gewicht, waardoor het stevig aanvoelt en comfortabel in de hand ligt. Kortom, een geschikte keuze voor een comfortabele scheerbeurt met optimale precisie.


Tips voor het gebruik van de draadloos tondeuse

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van de REVAHS® ClipperOne of ClipperTwo draadloos tondeuse:

  • Maak de tondeuse schoon voor en na gebruik: Verwijder alle losse haren en gebruik de reinigingsborstel om eventuele vuil- en stof resten te verwijderen. Het is ook aanbevolen om de messen van je draadloze tondeuse na elke scheerbeurt te oliën met een speciale tondeuse olie. Dit houdt de messen scherp en verlengt de levensduur van je tondeuse.
  • Gebruik de juiste opzetkam: Afhankelijk van de gewenste lengte van het haar, kies je de juiste opzetkam. Het gebruik van de verkeerde opzetkam kan leiden tot ongewenste haarlengtes. Er worden 4 verschillende opzetkammen bijgeleverd. En met de Pro Accessoire Set kan je deze uitbreiden met nog 4 extra verschillende opzetkammen.
  • Houd de draadloos tondeuse op de juiste manier vast: Houd het apparaat stevig vast en beweeg hem rustig over het haar. Houd de tondeuse niet te dicht bij de huid om huidirritatie te voorkomen.
  • Trim het haar in de richting van de haargroei: Dit voorkomt huidirritatie en geeft een gelijkmatig resultaat.
  • Laad de accu op voor gebruik: Zorg ervoor dat de accu volledig is opgeladen voordat je de draadloos tondeuse gebruikt. Dit zorgt voor een betere prestatie en verlengt de levensduur van de accu.

Met deze tips kun je optimaal gebruik maken van de REVAHS® ClipperOne of ClipperTwo draadloos tondeuse en genieten van een comfortabele, nauwkeurige en professionele scheerbeurt.


Draadloze tondeuse; ook als je kapper bent

Een draadloze tondeuse is niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook voor professioneel gebruik in de kapsalon. Met de draadloze tondeuse heb je namelijk meer bewegingsvrijheid en hoef je je geen zorgen te maken over de lengte van het snoer. Door de ruime keuze aan opzetstukken, zijn de ClipperOne en ClipperTwo geschikt voor haar lengtes van 3 tot en met 12 mm. Dit maakt het trimmen en scheren van het haar een stuk preciezer, makkelijker en comfortabeler. Daarnaast is de draadloze tondeuse ook handig voor kappers die op locatie werken, bijvoorbeeld bij klanten thuis of in een filmset. Met een krachtige accu en hoogwaardige precisie-messen is de draadloze tondeuse van REVAHS® een betrouwbare en duurzame keuze voor professionele kappers.

Veelgestelde vragen over onze draadloze tondeuse

1. Kan ik de draadloos tondeuse gebruiken om mijn baard te trimmen?

Ja, de draadloos tondeuse kan ook worden gebruikt om je baard te trimmen. Het apparaat wordt geleverd met opzetkammen in verschillende lengtes, waardoor je de gewenste baardlengte kunt instellen en trimmen.

2. Hoe kan ik de professionele draadloze tondeuse schoonmaken?

Het is belangrijk om de draadloze tondeuse na elke scheerbeurt schoon te maken. Verwijder de opzetkammen en gebruik vervolgens de bijgeleverde reinigingsborstel om de messen schoon te maken. Zorg ervoor dat je de professionele draadloze tondeuse niet onderdompelt in water, omdat dit de interne onderdelen kan beschadigen.