Niet tevreden met je aankoop? Vervelend omBezorging te horen. Wij lossen het probleem graag voor je op. Elke REVAHS bestelling kan binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd, zonder opgaaf van redenen. Retourzendingen worden normaal gesproken binnen 3 tot 5 werkdagen verwerkt.

Retourbeleid

Niet tevreden met je aankoop? Vervelend om te horen. Wij lossen het probleem graag voor je op. Elke REVAHS bestelling kan binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd, zonder opgaaf van redenen. Retourzendingen worden normaal gesproken binnen 3 tot 5 werkdagen verwerkt.

Verpak het product in de bijgeleverde verzenddoos. Voeg de pakbon en eventueel een kopie van het aankoopbewijs bij het product in en breng de complete doos naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie.

Retouradres:

Revahs.nl

t.a.v. retouren SHN

Ringdijk 378

2983 GS Ridderkerk

Nederland

Let op: retourneren in een eigen doos is op eigen risico.

Revahs is niet verantwoordelijk voor zendingen die niet juist aankomen. Wil je toch zekerheid? Verstuur je zending dan aangetekend met track & trace.

Zodra het geretourneerde product goed is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort. Dit wordt via het oorspronkelijke betaalmiddel verricht.

Terugbetaling mag worden uitgesteld tot het geretourneerde product bij ons is geleverd of jij als klant heeft aangetoond dat het product is verzonden.

Excuses voor het ongemak. Neem contact op met de klantenservice en we zoeken samen naar een passende oplossing.