Accessoires Shop

Onze accessoires

Vul jouw REVAHS® trimmer aan met onze luxe accessoires. Haal het meeste uit onze tondeuses met opzetstukken, onderdelen en onderhoudstools en kies voor een extra lange levensduur.

Accessoires voor de draadloze tondeuse

Onze draadloze tondeuses worden standaard geleverd met een aantal accessoires, waaronder een oplaadkabel met adapter, 8 opzetkammen, een schoonmaakborstel met een flesje olie en reserveonderdelen. Hierdoor kan je direct aan de slag met het creëren van de perfecte haarstijl en ben je altijd goed voorbereid op een knipbeurt.

Mocht je echter behoefte hebben aan extra of vervangende accessoires, dan kan je deze ook los bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld extra opzetkammen bestellen in verschillende maten, of een reserve oplaadkabel met adapter om er zeker van te zijn dat je altijd kan opladen. Ook de schoonmaakborstel met olie kan je los bestellen voor het onderhoud van de tondeuse.

Kortom, onze draadloze tondeuses worden geleverd met alle essentiële accessoires. Wil je echter extra accessoires aanschaffen voor het optimaliseren van je knipbeurt of voor het onderhoud van de tondeuse, dan kan je deze gemakkelijk en snel bij ons bestellen.